OK-E is gespecialiseerd in het inspecteren (keuren) van elektrotechnische installaties. Met 30 jaar ervaring zijn wij in staat om een goed beeld te geven over de toestand van uw installatie en geven wij vrijblijvend en onafhankelijk advies. OK-E inspecteert volgens de geldende normen en voorschriften en rapporteert aan de opdrachtgever.

 

 

Over OK-E Elektrisch Veilig Wonen

Gediplomeerd personeel voert metingen en beproevingen uit op uw installatie met moderne apparatuur. U ontvangt een rapport met de meetresultaten en een verslag over de toestand van uw installatie. In dit verslag staan tevens onze vrijblijvende aanbevelingen die leiden tot een veilige installatie.

gallery/fluke

De naam OK-E staat voor "oké-elektrische-installatie"  OK-E richt zich ook op de woningmarkt met de gedachte dat iedereen veilig gebruik moet kunnen maken van zijn/haar elektrische installatie. Er is veel mis met de installaties in Nederland en dit levert in veel gevallen ook nog gevaren op. Ons doel is dat onze klanten er zeker van kunnen zijn dat ze (elektrisch gezien) veilig wonen.